Dit weekend is het eindelijk zover: we kunnen van start gaan met de renovatie van Backstage, ons toekomstige repetitielokaal. Na een professionele briefing kon een eerste groep gemotiveerde HODPers de handen uit de mouwen steken. Eerste taak: de ruwbouw proper zetten!

Tussenstand benefietactie (16/03)

Geen werken zonder de fantastische steun die we al van jullie kregen. We zijn er nog niet, maar dankzij het enthousiasme waarmee onze benefietactie onthaald werd, hebben we reeds de helft van ons verbouwingsbudget kunnen ophalen!

Zou je ons ook graag (opnieuw) steunen? Je vind alle info op deze pagina. Samen zorgen we ervoor dat ons nieuw lokaal werkelijkheid wordt!

Deze website gebruikt enkele essentiële cookies om goed te functioneren. Door de site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.