Sluit samen met HODP het woelige werkjaar 2021-2022 af op zondag 26 juni om 16u in Domein Scheldevelde!

We trakteren je op een gratis zomerconcert, hopelijk onder een stralende hemel. Neem een picknickdekentje mee, of schuif aan aan 1 van onze picknicktafels vanaf 15u30 voor het concert dat start om 16u (en wie weet wat er na dat concert nog volgt…).

Wil je extra genieten van de muziek, met een lekker hapje en drankje? Dan kan je altijd een picknickpakket reserveren! Het pakket is ruim voorzien voor twee personen, met een combinatie van zoete en hartige hapjes (een taartje, zoete vruchten, olijven, dipjes) en alcoholvrije drankjes. Of maak het nog nét iets feestelijker met het luxe picknickpakket (met extra fles bubbels)!

Graag tot in domein Scheldevelde!

Deze website gebruikt enkele essentiële cookies om goed te functioneren. Door de site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.