Zomerconcerten 2019

Geplaatst 30 mei 2019 06:05 door HODP De Pinte   [ 11 jun. 2019 02:59 bijgewerkt ]

Na een geslaagd lenteconcert in de kerk van De Pinte is ons harmonieorkest er meteen weer ingevlogen. Veel tijd om uit te rusten hebben we niet, want we spelen - net als vorig jaar - drie zomerconcerten.

Starten doen we op zondag 30 juni met ons traditioneel aperitiefconcert, gevolgd door een overheerlijke BBQ. Om 11u starten we met het muzikale deel waarin het harmonieorkest én de Youth Band je trakteert op licht verteerbare muziek, inclusief een voorproefje van ons volgende herfstconcert. Als dit voorproefje je honger heeft aangewakkerd, kan je om 12u30 je benen onder tafel schuiven voor een lekker stukje vlees van de grill of een vegetarisch alternatief. Vergeet wel niet in te schrijven als je wil mee-eten (zie info hieronder).

Waar de BBQ normaal ons werkjaar afsluit, gaan we dit jaar nog even door. Vlamo heeft ons namelijk geselecteerd om te spelen tijdens de Gentse Feesten op het Sint-Baafsplein. Op zondag 21 juli trakteren we het Gentse publiek om 17u op een greep uit ons repertoire. Een uitgelezen kans voor onze harmonie om eens buiten de gemeentegrenzen op te treden voor een talrijk publiek. Kan jij je een betere invulling van onze nationale feestdag indenken dan een ongetwijfeld zonnige dag door te brengen in het bruisende Gent, luisterend naar goede muziek?

Na de Gentse Feesten nemen we een korte vakantie, maar je vindt ons aan het einde van de zomer reeds terug op het Pintefeest. Net als de laatste twee edities strijken we neer op de speelplaats van de potloodschool. Je kan er op 8 september om 15u genieten van ons laatste zomeroptreden.

We hopen je zeker op één van deze drie concerten te ontmoeten. En gezien ze alle drie gratis zijn, houdt niks je tegen om ze allemaal bij te wonen. Tot dan!

BBQ praktisch

Domein Scheldevelde, Kasteellaan 41, De Pinte (plan)

Zondag 30 juni 2019
  • 11u aperitiefconcert
  • 12u30 BBQ

Prijs:

• Enkel aperitiefconcert: gratis
  • BBQ volwassene: €20
  • BBQ kind 6-12j: €10
  • BBQ kind 0-5j: €5
Inschrijven enkel via ons online formulier. Als je niet direct een smartphone, tablet of computer bij de hand hebt, vraag gerust één van onze muzikanten om hulp.