Na de lente komt de zomer !!

Geplaatst 30 mei 2015 02:20 door HODP De Pinte   [ 21 jul. 2015 04:47 bijgewerkt ]
Na een succesvol Lenteconcert kijken wij al uit naar de zomer. Daarom nodigen wij u graag uit op een zomerse barbecue, voorafgegaan door een zonnig aperitiefconcert.

Op zondag 5 juli kan u om 11u geheel gratis genieten van de zomerse klanken van het harmonieorkest. Iedereen weet dat muziek de honger aanscherpt - of was het "de zeden verzacht"? - dus kan u na het optreden voor een democratische prijs aanschuiven voor een heerlijke barbecue. Trouwe bezoekers weten dat je niet met honger naar huis zal gaan! Je kan daarna nog rustig napraten bij een koffie of iets sterkers terwijl je kroost ravot in het park.

Wij hopen alvast dat we jullie talrijk mogen begroeten. Na de weersperikelen van vorig jaar hebben we Frank een omkoopsom toegestopt en zijn we dus van goed weer verzekerd!

Wat? Aperitiefconcert en BBQ
Waar? Domein Scheldevelde, De Pinte (aan het einde van de Kaasteellaan)
Wanneer? zondag 5 juli 2015, 11u Aperitiefconcert, 12u30 BBQ
Wat kost dit?
  • Volwassenen (ouder dan 12 jaar): 14€
  • Kinderen 6-12 jaar: 7€
  • Kinderen 0-5 jaar: 3€
Hoe bestel ik?
We bieden je maar liefst 4 manieren aan om kaarten te bestellen. Bestellen kan tot en met maandag 29 juni!
  1. Bellen naar Erik Ideler 0477 220 007 (ma-vr 18u30-20u, za 10u-13u). Je betaalt op de dag zelf aan de kassa.
  2. Een email sturen naar Erik Ideler. Je betaalt op de dag zelf aan de kassa.
  3. Via ons online inschrijvingsformulierJe betaalt op de dag zelf aan de kassa.
  4. Je koopt een kaart bij muzikanten of bestuursleden en betaalt direct aan hen.