NA DE LENTE KOMT ... DE BBQ !!

Geplaatst 24 mei 2014 00:02 door HODP De Pinte   [ 21 jul. 2015 04:48 bijgewerkt ]
Na de vroege lentebloei, kunnen we ook niet anders dan iedereen - ahum - warm te maken voor nog zo'n jaarlijks hoogtepunt, ons Aperitiefconcert met aansluitende BBQ zondag 29 juni op Domein Scheldevelde (De Pinte).

Het barcecue-festijn is elk jaar opnieuw een gezellig familie-evenement op een prachtige locatie, met een frivool concert én een heerlijke maaltijd! Wat kan een mens nog meer wensen ... ?

Reserveren kan tot dinsdag 24 juni op één van de volgende manieren: bij de muzikanten of het bestuur; telefonisch op 0477/220 007 via de penningmeester Erik Ideler (ma-vrij 18u30-20u, za 10u-13u) of via het online reservatieformulier.

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op 29 juni waar de inzet en het enthousiasme van alle muzikanten ongetwijfeld - ahum - aanstekelijk zal werken. Tot dan !