Mosselfestijn 2016

Geplaatst 20 jan. 2016 02:22 door HODP De Pinte   [ 12 sep. 2016 03:07 bijgewerkt ]
Beste sympathisanten,

Graag nodigen wij u hierbij uit naar ons Mosselfeest dat op zaterdag 20 februari 2016 doorgaat in de refter van de Blije School, Polderbos, De Pinte.
De opbrengst van dit Mosselfeest laat ons toe samen met ander inkomsten concerten en andere activiteiten in De Pinte en omstreken te organiseren, nieuwe partituren aan te kopen, het onderhoud van het instrumentarium te bekostigen, en zoveel meer.

Wij serveren die avond uiteraard mosselen en frietjes à volonté voor 20 euro per persoon. Diegenen die liever geen mosselen eten, kunnen kiezen tussen een ½ kip met frietjes of een vegetarische lasagne voor 14 euro per persoon. Per toegangskaart is een gratis consumptie inbegrepen.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 10 euro voor de mosselen of 9 euro voor een ¼ kip met frietjes. De allerkleinsten betalen niets.

Inschrijven kan u online, bij één van de leden van het Harmonieorkest of onze Youth Band, per e-mail met vermelding van uw keuze(s) en het aantal deelnemers bij onze penningmeester Erik Ideler.
U kan betalen aan de kassa of door overschrijving op rekening BE22 7360 0884 4747 van Harmonieorkest De Pinte & Youth Band vzw.
Wij danken u op voorhand voor uw deelname aan ons Mosselfeest en hopelijk tot 20 februari e.k.,

met muzikale groeten,

het bestuur