LENTECONCERT ... IN DIGITALE VORM

Geplaatst 25 mei 2014 05:53 door HODP De Pinte   [ 1 jun. 2014 11:08 bijgewerkt ]
Als we verder mogen gaan op de kritieken - en waarom zouden we niet, in volle verkiezingstijd - dan werd het Lenteconcert van HODP alweer bijzonder goed ontvangen door het publiek.

Reacties als "vrolijk, professioneel, goede muziekkeuze, wat een talent, wat een mooie groep mensen samen, ik ben echt 'fan',  ... " waren niet uit de lucht.

Proficiat aan iedereen voor jullie prestatie! Op welk vlak dan ook!

Via deze weg ook nogmaals een welgmeende en diep-uit-het-hart dankuwel aan Yves, de centrale motor van HODP gedurende de laatste (tien) jaar!

Graag tot binnenkort ... op de repetitie of ... de BBQ ?

Wie nog graag even de uitstekende sfeer wil opsnuiven, kan HIER terecht voor wat sfeerbeelden.
Wie zich graag nog eens onderdompelt in de wervelende muziek, kan dat op volgende LINK.