Lenteconcert 2019

Geplaatst 10 apr. 2019 06:55 door HODP De Pinte   [ 18 apr. 2019 03:09 bijgewerkt ]

In mei zijn het niet alleen de vogels die je hoort fluiten, je kan ook komen luisteren naar de voltallige blazers en slagwerkers van Harmonieorkest De Pinte en de Youth Band. Dit keer toveren we de kerk van De Pinte om in een concertzaal. Kom op 18 mei genieten van een waaier aan verschillende muziekstijlen. Op de pupiter liggen onder meer werken van Eric Whitacre en Thomas Doss die geweldig zullen weerklinken tussen de hoge kerkgewelven. Daarnaast zullen de muzikanten je verrassen met jazz en pop deuntjes en zelf een aantal werken met de pracht sopraan: Jana Pieters!

Kom meegenieten van een avond vol mooie muziek en blijf na het concert nog eentje drinken aan onze gezellige bar. Tot dan!

Wanneer zaterdag 18/05/2019
20u (deuren open om 19u30)
Waar Sint-Nicolaas van Tolentijnkerk, De Pinte
Kaarten voorverkoop 10€ / aan de kassa 12€