Herfstconcert 2017 "Musique Magique"

Geplaatst 25 okt. 2017 06:56 door HODP De Pinte   [ 25 okt. 2017 07:12 bijgewerkt ]
Musique Magique

De bladeren vallen van de bomen en de kastanjes liggen voor het oprapen - klaar om gepoft te worden. Je weet dus dat de herfst er is en het Harmonieorkest De Pinte en de Youth Band zich klaarstomen voor hun herfstconcert.

Op 25 november concerteren we rond het thema magie met als titel "Musique Magique"! Verwacht je aan filmmuziek over toverende babysits, geesten, betoverde prinsen, ijskoninginnen, heksen en tovenaars. Maar we brengen eveneens originele muziek over heksen en heiligen of over magische - of was het magistrale? - landschappen. En ook onze trombone pupiter zal magisch klinken.

Ben je klaar om gedurende één avond betoverd te worden? Mis dan zeker dit concert niet en kom naar het Ontmoetingscentrum Polderbos vanaf 19u30. Je kan het concert dit jaar beluisteren onder het genot van een drankje, wat tot gevolg heeft dat er geen genummerde plaatsen zijn. Kom dus zeker op tijd!

Wanneer zaterdag 25/11/2017
20u (deuren open om 19u30)
Waar OCP, Polderbos, De Pinte
Kaarten voorverkoop 10€ / aan de kassa 12€