Harmonieorkest De Pinte reist naar het oosten

Geplaatst 22 okt. 2019 00:42 door HODP De Pinte   [ 23 okt. 2019 05:21 bijgewerkt ]
Orientalia

Op 23 november concerteren het Harmonieorkest De Pinte en de YouthBand De Pinte onder de noemer Orientalia. We nemen je mee op een muzikale reis doorheen het Midden-Oosten. Laat je meeslepen door de verhalen van duizend en één nacht, gooi de benen los op oosterse dansen en geniet van de Israëlische volksmuziek. Tussendoor vertelt Hilde Rogge boeiende verhalen. Hannes en Joachim repeteren nu nog intensief met de orkesten om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

We verwachten jullie allen op zaterdag 23 november om 20u in de cultuurzaal van het OCP!

Wanneer  zaterdag 23/11/2019
20u (deuren open om 19u30)
Waar  OCP, Polderbos, De Pinte
Kaarten  voorverkoop 10€ / aan de kassa 12€
kinderen 6-12j 6€ / 0-5j gratis
Kaarten enkel online te bestellen. Indien je dit moeilijk vindt kan je één van onze leden aanspreken.