Evaluatieconcerten De Pinte 1 maart 2015

Geplaatst 5 feb. 2015 11:43 door HODP De Pinte   [ 24 mrt. 2015 11:46 bijgewerkt ]
Ter voorbereiding van de provinciale tornooien organiseert Harmonieorkest De Pinte & Youth Band vzw, in samenwerking met VLAMO Oost-Vlaanderen, een evaluatieconcertdag op 1 maart in het OntmoetingsCentrum Polderbos (OCP) in De Pinte. Liefst tien verenigingen zullen daar onder het luisterend oor van een professionele jury hun tornooiwerken brengen. Met de feedback van de jury kan elke vereniging aan de slag om enkele weken later het beste van zichzelf te geven op het provinciaal tornooi (voor HODP op 15 maart te Berlare). Deze evaluatieconcerten zijn vrij en gratis toegankelijk voor het publiek.
Het Harmonieorkest De Pinte & Youth Band vzw verzorgt tevens een drankgelegenheid in de refter van de Gemeentelijke Basisschool recht tegenover het OCP, waar muzikanten en publiek in de loop van de dag kunnen verpozen
Het programma voor 1 maart ziet er als volgt uit:

• 9u15: Harmonieorkest De Pinte & Youth Band vzw (afdeling uitmuntendheid)
  • 10u15: Concertband Cecilia Geraardsbergen (ere-afdeling)
  • 11u15: Lokers Ensemble en Jeugdorkest (tweede afdeling)
  • 12u: Koninklijke Gemeenteharmonie Heusden (eerste afdeling)
  • 14u: Koninklijke Harmonie Willen is Kunnen Lochristi (tweede afdeling)
  • 14u45: Koninklijke Muziekvereniging "De Vrije Werklieden" (afdeling uitmuntendheid)
  • 15u45: Koninklijke harmonie "Vrank en Vrij" Nazareth (superieure afdeling)
  • 16u45: Koninklijke Harmonie De Kunstvrienden vzw (ere-afdeling)
  • 17u45: Vios-accordeonclub Brakel
  • 18u45: Brassband Gent (ere-afdeling)

U vindt de details eveneens terug op de website van VLAMO.

Wij begroeten U graag op 1 maart in het OCP of in de refter aan de overzijde. Tot dan!