Barbecue 2017

Geplaatst 14 mei 2017 03:34 door HODP De Pinte   [ 31 mei 2017 00:09 bijgewerkt ]
Beste vrienden van de harmonie,

Het harmonieorkest en de Youth Band waren weer top op het laatste lenteconcert. In een fleurig kader trakteerden ze jullie op gekende en minder gekende - maar daarom niet minder mooie - melodieën. Het publiek was enthousiast en hoewel de opkomst meer dan behoorlijk was, kon jij er misschien net niet bij zijn. Of misschien was je zo omvergeblazen of betoverd dat het smaakt naar meer?

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Op zondag 2 juli kan je ons al opnieuw aan het werk zien op een gratis aperitiefconcert. Je kan er in het aangename kader van domein Scheldevelde luisteren naar het lichtere repertoire van het afgelopen seizoen, aangevuld met enkele nieuwe werken. En omdat luisteren naar mooie muziek in de open lucht met een aperitief in de hand de honger aanscherpt, voorzien we daarna een lekkere barbecue - spijtig genoeg niet gratis.

Wil jij profiteren van een - met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid - mooie zomerdag gevuld met prachtige muziek en overheerlijk vlees? Schrijf je dan bliksemsnel in! Alle praktische details vind je hieronder.

Domein Scheldevelde, Kasteellaan 41, De Pinte (plan)

Zondag 2 juli 2017
  • 11u aperitiefconcert
  • 12u30 BBQ

Prijs:

• Enkel aperitiefconcert: gratis
  • BBQ volwassene: €17
  • BBQ kind 6-12j: €9
  • BBQ kind 0-5j: €5
Inschrijven enkel via ons online formulier. Als je niet direct een smartphone, tablet of computer bij de hand hebt, vraag gerust één van onze muzikanten om hulp.