Barbecue 2016

Geplaatst 14 jun. 2016 00:57 door HODP De Pinte   [ 4 jul. 2016 10:45 bijgewerkt ]
BBQ 2016

We hopen met zijn allen dat het weer binnenkort beter wordt, want op 3 juli trakteert het Harmonieorkest De Pinte jullie op haar traditionele barbecue. Jullie kunnen in het mooie park van domein Scheldevelde genieten van een lekker stuk vlees, frisse groenten en heerlijke frietjes.

En om jullie honger aan te scherpen, serveert het harmonieorkest jullie eerst een aperitiefconcert. Dit jaar hebben jullie nog meer reden om te komen luisteren, want dit wordt het laatste wapenfeit van Dimitri Bracke als dirigent van ons orkest. Na de barbecue geeft Dimitri de dirigeerstok door aan Hannes Beauprez. Een mijlpaal in onze geschiedenis die jullie absoluut niet willen missen!

Domein Scheldevelde, Kasteellaan 41, De Pinte

Zondag 3 juli 2016