Aperitiefconcerten met en zonder BBQ

Geplaatst 19 mei 2018 08:55 door HODP De Pinte   [ 4 jun. 2018 07:47 bijgewerkt ]

Het dubbelconcert met onze vrienden uit Freiamt was een overdonderend succes. Toch gaan we niet op onze lauweren rusten! De zaal was volledig uitverkocht, dus misschien hebt u geen plaatsje kunnen bemachtigen. Niet getreurd, binnen enkele weken krijgt u nog twee maal de kans om ons aan het werk te zien en vooral te horen. We brengen dan een mix van stukken uit het dubbelconcert, enkele lichtere nummers en een voorproefje van ons komende herfstconcert.

Op zondag 24 juni spelen we een eerste keer op verplaatsing op de Gentse Kouter. Dan fleuren we vanaf 10u30 de bloemenmarkt nog ietsje meer op.

Wie zin heeft in net ietsje meer kan ons de week erna vervoegen in De Pinte. Op 1 juli spelen zowel het Harmonieorkest als de Youth Band een aperitiefconcert op het domein van Kasteel Scheldevelde. Je kan er vanaf 11u genieten van de muziek met een aperitief in de hand. Wie honger heeft kan dan om 12u30 aanschuiven voor een overheerlijke barbecue.

We verwachten jullie zeker op één van beide gelegenheden.

BBQ praktisch

Domein Scheldevelde, Kasteellaan 41, De Pinte (plan)

Zondag 1 juli 2018
  • 11u aperitiefconcert
  • 12u30 BBQ

Prijs:

• Enkel aperitiefconcert: gratis
  • BBQ volwassene: €20 (incl. drankje)
  • BBQ kind 6-12j: €10
  • BBQ kind 0-5j: €5
Inschrijven enkel via ons online formulier. Als je niet direct een smartphone, tablet of computer bij de hand hebt, vraag gerust één van onze muzikanten om hulp.