HODP‎ > ‎KALENDER‎ > ‎DE CULTUURMUUR‎ > ‎CULTUURMUUR‎ > ‎

Concert "The four elements" @Roeselare - zo 29 maart

Geplaatst 17 mrt. 2015 11:46 door HODP De Pinte   [ 17 mrt. 2015 11:57 bijgewerkt ]
Reeds meer dan 10 jaar kiest Koninklijke Harmonie de Kunstvrienden Sint-Eloois-Winkel ervoor te concerteren in Cultureel Centrum De Spil te Roeselare. Dit is voor de Winkelse Muziekvereniging (WMV) het muzikale hoogtepunt van het werkjaar.  

De zaal is met zijn ±800 zitplaatsen en uitstekende akoestiek een uitgelezen locatie om een orkest als Harmonie De Kunstvrienden te ontvangen.

De voorgaande jaren koos Harmonie De Kunstvrienden telkens voor een centrale gast of vedette. Vorig jaar werd het over een andere boeg gegooid en kozen De Kunstvrienden voor een totaalconcept nl. “Words on Musical Vibrations”. Een schot in de roos bleek achteraf…

Maar liefst 500 toeschouwers waren getuige van een totaalspektakel vol sfeer en muzikale beleving.  

Dit jaar staat alles in teken van het klimaat, globale opwarming ed. .  Meer en meer worden we via diverse media er attent op gemaakt bedachtzamer om te gaan met bepaalde zaken die ons klimaat in gevaar kunnen brengen.   

Na een klassiek eerste deel zal Harmonie De Kunstvrienden tijdens het tweede deel van het concert u onder de vorm van muziek, woord, dans en projectie kennis laten maken  met de vier basiselementen van de astrologie nl. vuur, aarde, lucht en water en wat het gevolg van onze samenleving zal zijn op deze oerelementen binnen 50 jaar…  Kortom mis dit totaalspektakel niet en kom naar CC De Spil op 29 maart 2015!  Het wordt weer genieten!

Info en kaarten: www.winkelsemuziekvereniging.be 

Groeten

Dimitri 
Comments