FAMILIENIEUWS

 • Geboorte Katinka Capucine Francq Hallo iedereen,Op 8 juli 2016 beviel Ingrid herteleer van een flinke dochter Katinka Capucine.Proficiat aan mama Ingrid, papa Peter en broer Sveneric
  Geplaatst 26 jul. 2016 10:19 door HODP De Pinte
 • Overlijden Hilde Gommers Beste leden,Vandaag 6 oktober kregen we het droevige nieuws van het overlijden van Liselottes moeder.We wensen Liselotte en haar familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Geplaatst 6 okt. 2015 11:06 door HODP De Pinte
 • Overlijden Toon Steurbaut Zaterdag 20 december, dag van ons concert, is Toon Steurbaut overleden. In bijlage vinden jullie het overlijdensbericht dat wij van Irene ontvingen.  De oudere muzikanten hebben Toon, die tot de oprichters van de Begoniafanfare behoorde, zeker nog als spelend lid gekend (de foto hiernaast dateert van de BBQ van 2007). Samen met zijn partner Irene behoorde Toon ook al de jaren na zijn actief muzikant-zijn tot de trouwe aanwezigen op onze concerten, barbecues en mosselfeesten.  Wie Toon gekend heeft en op maandag 29 december vrij is, nodigen wij uit om aanwezig te zijn op de uitvaartliturgie in de kerk van De Pinte.  Het bestuur
  Geplaatst 22 dec. 2014 12:07 door HODP De Pinte
 • Geboorte Louis Vandevelde Hallo iedereen,Afgelopen maandag 15 september is Kenric papa geworden van een zoontje Louis.Proficiat aan Kenric en Lara!
  Geplaatst 1 nov. 2014 12:25 door HODP De Pinte
 • Geboorte Artuur Lippens Hallo iedereen,In bijlage het geboortekaartje van Artuur, zoontje van Roos en Stefaan (oude bekenden voor wie al enkele jaren in het harmonieorkest speelt). Namens het bestuur proficiat aan ouders, zus en familie, en we hopen voor Roos en Stefaan dat Artuur uitsluitend overdag noten op zijn zang heeft!
  Geplaatst 1 nov. 2014 12:24 door HODP De Pinte
Berichten 1 - 5 van 9 worden weergegeven. Meer bekijken »