Nieuwjaarsreceptie 2017

Geplaatst 21 dec. 2016 06:05 door HODP De Pinte
Beste muzikanten en bestuursleden,

Graag nodigen we jullie uit op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie samen met je partner, kinderen, ouders, broers of zussen. Dit jaar komen we samen in de Bar-On op donderdag 5 januari 2017 om 20u. Je kan er gezellig napraten over het afgelopen jaar en wensen uitwisselen terwijl je geniet van een drankje en een winterse barbecue.

Leden van het bestuur, de harmonie en de youthband krijgen dit gratis aangeboden. Voor niet-leden vragen we een kleine bijdrage van 5€ die je ter plaatse kan betalen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende eten is, vragen we jullie om uiterlijk op maandag 2 januari in te schrijven via ons online inschrijvingsformulier.

We hopen dat we jullie daar allemaal mogen begroeten en dat we samen het nieuwe jaar kunnen inzetten!